Ar putea NATO apăra Suedia și Finlanda?

Din punctul de vedere al legalității interne a NATO, Suedia sau Finlanda nu au dreptul de a fi apărate mai mult decât Ucraina. Miniștrii apărării din Uniunea Europeană s-au întâlnit marți cu secretarul general NATO...
more | mai mult »

Plati prin scanarea palmei in Suedia

Peste o mie de magazine care permit plata produselor prin simpla scanare a palmei Practic, POS-urile au fost înlocuite cu scannere care citesc nu amprentele, ci dispunerea vaselor de sânge, despre care se știe că este unică.
more | mai mult »

Paula Seling și Ovi s-au întilnit cu românii din Danemarca la Ambasada româna din Copenhaga

Paula Seling și Ovi s-au întilnit cu românii din Danemarca la Ambasada româna din Copenhaga... www.Danemarca.dk
more | mai mult »

Vizita domnului ambasador Cătălin Avramescu în orașul Salo

În data de 24.03.2014, domnul Cătălin Avramescu, ambasadorul României în Finlanda, a efectuat o deplasare în orașul Salo unde a avut discuții cu dl. Antti Rantakokko, primarul orașului
more | mai mult »

 

COPENHAGA – Prima semifinală Eurovision Song Contest 2014

Pe 6 mai, de la ora 22:00, TVR1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+ transmit în direct spectacolul de la Copenhaga.

Fanii competiţiei, care anul acesta se va desfăşura în B&W Hallerna din Copenhaga, vor încerca astăzi primele emoţii. Marţi 6 mai, începând cu ora 22:00 (ora României) începe prima semifinală Eurovision Song Contest 2014, eveniment transmis în direct de TVR1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+.

Vor intra în concurs 16 ţări, printre care şi Moldova, reprezentată anul acesta de Cristina Scarlat care va interpreta piesa “Wild Soul”. Joi, TVR va transmite în direct a doua semifinală, la care va participa şi România, reprezentată de Paula Seling şi Ovi cu piesa „Miracle”. Cu toţii sperăm să vedem România şi Moldova în marea finală, care va fi transmisă în direct de TVR sâmbătă, 10 mai.

…mai mult | læs mere

Comentarii

Comentarii

lasati un comentariu