Ar putea NATO apăra Suedia și Finlanda?

Din punctul de vedere al legalității interne a NATO, Suedia sau Finlanda nu au dreptul de a fi apărate mai mult decât Ucraina. Miniștrii apărării din Uniunea Europeană s-au întâlnit marți cu secretarul general NATO...
more | mai mult »

Plati prin scanarea palmei in Suedia

Peste o mie de magazine care permit plata produselor prin simpla scanare a palmei Practic, POS-urile au fost înlocuite cu scannere care citesc nu amprentele, ci dispunerea vaselor de sânge, despre care se știe că este unică.
more | mai mult »

Paula Seling și Ovi s-au întilnit cu românii din Danemarca la Ambasada româna din Copenhaga

Paula Seling și Ovi s-au întilnit cu românii din Danemarca la Ambasada româna din Copenhaga... www.Danemarca.dk
more | mai mult »

Vizita domnului ambasador Cătălin Avramescu în orașul Salo

În data de 24.03.2014, domnul Cătălin Avramescu, ambasadorul României în Finlanda, a efectuat o deplasare în orașul Salo unde a avut discuții cu dl. Antti Rantakokko, primarul orașului
more | mai mult »

 

„Guvernul din umbră” s-a reunit în Danemarca

I se mai spune şi „guvernul din umbră” sau „guvernul global” și din el fac parte cei mai influenţi oameni politici şi de afaceri din lume.

Anul acesta, la reuniune au venit directorul Fondului Monetar Internaţional, regina Sofia a Spaniei, dar şi fosta regină a Olandei. Lista selectă e completată de persoane precum şeful Google, directorul Goldman Sachs, secretarul general NATO și sefii celor mai puternice servicii secrete din America și Europa.

La reuniunea de anul trecut a participat şi guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.

sursa :

„Guvernul din umbră” s-a reunit în Danemarca

Comentarii

Comentarii

lasati un comentariu