Ar putea NATO apăra Suedia și Finlanda?

Din punctul de vedere al legalității interne a NATO, Suedia sau Finlanda nu au dreptul de a fi apărate mai mult decât Ucraina. Miniștrii apărării din Uniunea Europeană s-au întâlnit marți cu secretarul general NATO...
more | mai mult »

Plati prin scanarea palmei in Suedia

Peste o mie de magazine care permit plata produselor prin simpla scanare a palmei Practic, POS-urile au fost înlocuite cu scannere care citesc nu amprentele, ci dispunerea vaselor de sânge, despre care se știe că este unică.
more | mai mult »

Paula Seling și Ovi s-au întilnit cu românii din Danemarca la Ambasada româna din Copenhaga

Paula Seling și Ovi s-au întilnit cu românii din Danemarca la Ambasada româna din Copenhaga... www.Danemarca.dk
more | mai mult »

Vizita domnului ambasador Cătălin Avramescu în orașul Salo

În data de 24.03.2014, domnul Cătălin Avramescu, ambasadorul României în Finlanda, a efectuat o deplasare în orașul Salo unde a avut discuții cu dl. Antti Rantakokko, primarul orașului
more | mai mult »

 

Norvegia ar putea interzice cerșetoria la nivel național

Norvegia ar putea introduce o interdicție națională privind cerșitul anul viitor după ce coaliția de guvernământ (de dreapta) a țării a ajuns la un acord prin care și-a asigurat un sprijin majoritar pentru această măsură. Potrivit presei principalii vizați de măsură sunt și cercetori din România care au devenit foarte vizibili în ultima vreme în mai multe orașe din țara nordică, potrivit Agerpres.

„Depunem eforturi pentru a deschide calea pentru interdicții locale începând chiar din această vară și am cerut guvenului să inițieze o procedură de cercetare asupra unei interdicții naționale”, a declarat parlamentarul Ulf Leirstein, membru al Partidului Progresului, pentru NRK.

Coaliția a reușit să își asigure marți sprijinul formațiunii de opoziție Partidul de Centru după îndelungi negocieri în parlament în legătură cu această măsură.

„Mi se pare remarcabil faptul că Partidul de Centru asigură majoritatea guvernului pentru o interdicție municipală”, a declarat creștin-democratul Kjell Ingolf Ropstad pentru NRK. „Oamenii nevoiași din Norvegia și Europa le cer ajutor altor persoane ca o soluție de ultimă instanță. Este foarte ciudat că acum vrem să facem acest lucru ilegal”, a continuat el.

 

Comentarii

Comentarii

lasati un comentariu